Ανακοίνωση 15-11-2010


Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

Η θητεία του παρόντος Σωματείου φτάνει στο τέλος της και σε λίγες ημέρες ένα νέο θα εκλεγεί το οποίο θα διαχειριστεί τις τύχες των εργαζομένων για τα επόμενα τρία κρίσιμα χρόνια.
Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της θητείας ήταν τα δύο διαφορετικά Προεδρεία, οι αντεγκλήσεις αλλά και οι συμφωνίες μεταξύ των μελών καθώς και επιτυχίες αλλά και αποτυχίες που θα πρέπει να μας προβληματίσουν για το μέλλον.
Όλα αυτά - για τα οποία η παράταξη θα τοποθετηθεί υπεύθυνα προεκλογικά - θα κριθούν στις εκλογές της 1ης και 2ας Δεκεμβρίου από τους εργαζόμενους οι οποίοι θα εκφράσουν ελεύθερα την βούληση τους εκλέγοντας τους νέους εκπροσώπους του ΠΣΕΕΠ.
Στην αυριανή ψηφοφορία η ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ ψηφίζει ΝΑΙ στον Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Σωματείου πιστεύοντας ότι έτσι στηρίζει και προστατεύει τον θεσμό. Ένα θεσμό που πρέπει οι εργαζόμενοι να περιφρουρήσουν με όλη την δύναμη της ψυχής τους τις δύσκολες ημέρες που έρχονται.
Συνάδελφοι σήμερα αρχίζουν οι εκδηλώσεις μνήμης της 17ης Νοεμβρίου 1973. Η ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να αποτήσουν φόρο τιμής στους ανώνυμους και ανιδιοτελείς αγωνιστές του Πολυτεχνείου, τα οράματα των οποίων είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρα από ποτέ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: